Testihenkilötoiminta
  Säännöt
  Tietosuoja
  Toteuttajat
  Yhteystiedot
 
Ilmoittaudu!
 
Usein kysyttyä


Tule testihenkilöksi!

Tämä on Tutkimustie Oy:n tuottama verkkopalvelu, jossa voit ilmoittautua testihenkilöksi.

Testihenkilönä voit osallistua valintasi mukaan erilaisiin tutkimuksiin: tuotetestauksiin, käytettävyystesteihin, kyselyihin, haastatteluihin ja ryhmäkeskusteluihin. Tutkimuksiin osallistumisesta saa korvauksen tai palkkion (useimmiten tuotelahjoja, kyselyissä arvotaan palkintoja vastaajien kesken). Voit itse valita, mihin tutkimuksiin haluat osallistua.

Tuote- ja käytettävyystestit sekä haastattelu- ja ryhmäkeskustelutilaisuudet järjestetään yleensä yhdellä tai kahdella paikkakunnalla ja kunkin testihenkilön oma asuinpaikka huomioidaan tutkimuskutsuja lähetettäessä. Www-kyselyihin ja internetissä suoritettaviin testeihin voi osallistua paikkakunnasta riippumatta - tietokone ja internetyhteys riittävät.

Testihenkilötoiminnan verkkopalvelu on avattu tammikuussa 2009 ja kesällä 2011 ilmoittautuneena on jo yli 3000 tutkimuksista kiinnostunutta! Ilmoittautuminen ja tutkimustilaisuuksiin osallistuminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi, joten tule Sinäkin mukaan mielenkiintoiseen testihenkilötoimintaan, jossa pääset osalliseksi näköalapaikalle tutkimusmaailmaan!

Lisätietoa testihenkilötoiminnasta löydät näiltä sivuilta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin Tutkimustien toimistolle!© Tutkimustie Oy 2001 - 2011 | Rekisteriseloste | Käyttöehdot