Tekstitys


Saavutettavuutta, näkyvyyttä ja käyttäjäkokemusta

Elämme yhä enemmän videoiden maailmassa. Tietoa on monesti helpompi lähestyä audiovisuaalisessa muodossa, mutta siihen liittyy myös haasteita. Tekstitysten lisääminen videoihin pitää huolen siitä, että sisältö kuuluu ja näkyy mahdollisimman monelle. Se tekee puheesta – siis informaatiosta – visuaalista.

Tutkimustien tekstityspalvelu

Videotekstitykset

Saavutettavuusvaatimusten mukaiset tekstitykset kaikille videoille, esimerkiksi kokoukset, seminaarit, esitykset, webinaarit ja mainosvideot. Nopeat toimitukset, vaivattomasti myös suoraan julkaisualustallesi.

Käännöstekstitykset

Tekstityspalvelumme on saatavilla suomen, ruotsin ja englannin kielellä sekä käännöstekstityksenä. Yhteistyöverkostomme kautta palvelu on saatavilla myös muilla kielillä.

Ohjelmatekstitykset

Ohjelmatekstitykset esteettömän sisällön välittämiseksi katselijoille.

Podcastien tekstivastineet

Saavutettavuusvaatimusten mukaiset tekstivastineet (litteraatiot) podcasteille ja audiosisällöille suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.Saavutettavuusvaatimusten mukaiset tekstitykset

Digipalvelujen saavutettavuusvaatimukset velvoittavat vuoden 2020 syksystä lähtien viranomaisten asemassa toimivia organisaatioita tarjoamaan tekstitykset verkkosivuillaan julkaisemiinsa uusiin video- ja audiosisältöihin. Tavoitteena on yhdenvertaistaa tiedon saavutettavuutta ja lisätä sen selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä. Teemme kaikki tekstitykset saavutettavuusvaatimusten mukaisesti. Toimitamme tekstitykset nopeasti, jotta tilaajana pystyt noudattamaan tekstitysten julkaisun 14 vuorokauden määräaikaa.Lisäarvoa videosisällöille

Vaikka saavutettavuusvaatimukset eivät yksityisiä toimijoita koskekaan, nekin hyötyvät tekstityksistä. Tekstitysten myötä videoita voi katsella ilman ääntä hiljaisessa tilassa ja toisaalta mahdollisesta taustamelusta huolimatta.

Tekstitettyjä videoita katsellaan enemmän ja kauemmin kuin tekstittämättömiä videoita, sillä monissa somekanavissa videot pyörivät automaattisesti ilman ääntä. Tekstitykset voivat myös parantaa videon näkyvyyttä hakutuloksissa.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous tekstityksestä
Soita meille 03 212 6266 tai lähetä tarjouspyyntö lomakkeella


Lähetä tarjouspyyntö

Tutkimustien tekstityspalvelu

Aineiston lähetys tekstitettäväksi onnistuu turvallisesti ja helposti verkkopalvelussamme vaikka heti.

Toimitusaika on keskimäärin 2 - 5 arkipäivää. Voit myös valita pikatoimituksen alle 48 h. Pitkät tallenteet ja suuret aineistomäärät sovitaan erikseen.

Tekstittäjämme ovat kielen ammattilaisia, jotka yhdistävät uusimman teknologian ja laajan kokemuksensa puhutun kielen muuttamisessa tekstiksi.

Saavutettavuusvaatimukset täyttävät tekstityksemme ovat oikeakielisiä, helppolukuisia ja sisältävät merkinnät myös ääni-informaatiosta ja tarvittavat puhujatunnisteet.

Videotekstitys
(suomi, ruotsi ja englanti)
Pyydä tarjous »

Käännöstekstitys
(kielipareilla suomi, ruotsi ja englanti)
Pyydä tarjous »

Podcastien tekstivastineet
(suomi, ruotsi ja englanti)
Pyydä tarjous »

Lähetä video, podcast tai linkki videoon,
tekstitämme sen parissa päivässä.