Saavutettavuutta, näkyvyyttä ja käyttäjäkokemusta

Elämme yhä enemmän videoiden maailmassa. Tietoa on monesti helpompi lähestyä audiovisuaalisessa muodossa, mutta siihen liittyy myös haasteita. Tekstitysten lisääminen videoihin pitää huolen siitä, että sisältö kuuluu ja näkyy mahdollisimman monelle. Se tekee puheesta – siis informaatiosta – visuaalista.

TEKSTITYSPALVELU

Ohjelmille

AV-käännökset ja ohjelmatekstitykset

Äänilähetyksille

Saavutettavuusvaatimusten mukaiset tekstivastineetDigipalvelujen saavutettavuusvaatimukset velvoittavat vuoden 2020 syksystä lähtien viranomaisten asemassa toimivia organisaatioita tarjoamaan tekstitykset verkkosivuillaan julkaisemiinsa uusiin video- ja audiosisältöihin. Tavoitteena on yhdenvertaistaa tiedon saavutettavuutta ja lisätä sen selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä.


Tutkimustien tekstityspalvelu

Aineiston lähetys tekstitettäväksi onnistuu turvallisesti ja helposti verkkopalvelussamme vaikka heti.

Toimitusaika on 3-8 arkipäivää. Voit myös valita pikatoimituksen, jolloin tekstitys tehdään 2 arkipäivän kuluessa. Pitkät tallenteet ja suuret aineistomäärät sovitaan erikseen.

Tekstittäjämme ovat kielen ammattilaisia, jotka yhdistävät uusimman teknologian ja laajan kokemuksensa puhutun kielen muuttamisessa tekstiksi.

Saavutettavuusvaatimukset täyttävät tekstityksemme ovat oikeakielisiä, helppolukuisia ja sisältävät merkinnät myös ääni-informaatiosta ja tarvittavat puhujatunnisteet.

Tekstitys videon alkuperäisellä kielellä
(suomi, englanti)

4,00/min

Tilaa!

Käännöstekstitys
(suomi-englanti tai englanti-suomi)

14,00/min

Tilaa!

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Laaja aineisto tai muu tekstitystarve?
Soita meille 044 082 6266 tai lähetä tarjouspyyntö!


Lähetä tarjouspyyntö

Lisäarvoa videosisällöille

Vaikka saavutettavuusvaatimukset eivät yksityisiä toimijoita koskekaan, nekin hyötyvät tekstityksistä. Tekstitysten myötä videoita voi katsella ilman ääntä hiljaisessa tilassa ja toisaalta mahdollisesta taustamelusta huolimatta.

Tekstitettyjä videoita katsellaan enemmän ja kauemmin kuin tekstittämättömiä videoita, sillä monissa somekanavissa videot pyörivät automaattisesti ilman ääntä. Tekstitykset voivat myös parantaa videon näkyvyyttä hakutuloksissa.

TILAA TEKSTITYS

1. Lähetä
Lataa tekstitettävä aineisto turvallisesti ja helposti.

2. Valitse palvelu
Tekstitys alkuperäisellä kielellä 4 eur/min + alv 24 %
Käännöstekstitys 14 eur/min + alv 24 %

3. Valitse toimitusaika
Normaali 3-8 arkipäivää tai Pikatoimitus 2 arkipäivää (+10 %).

4. Julkaise!
Saat tekstitystiedoston sähköpostiisi SRT- tai WebTT-muodossa.

Tilaa tekstityspalvelu »

Lähetä video, podcast tai linkki videoon,
tekstitämme sen muutamassa päivässä.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Lähetä meille lisätietopyyntö, tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä.