TutkimuspalvelutMeiltä tutkimuksen osat – tai koko tutkimus

Tarjoamme tutkimuspalveluita monipuolisesti ja joustavasti. Palvelun sisältö räätälöidään tarpeesi mukaan. Voit teettää meillä työvaiheita, joihin muutoin tarvitsisit tutkimusapulaisen tai toisen asiantuntijan työpanosta. Kerro tarpeesi, me tarjoamme ratkaisun. Lupaamme kilpailukykyisen hinnan, työn kokemuksella ja ensiluokkaisen asiakaspalvelun. Kysy rohkeasti!Tiedonkeruu kyselyllä

Oma Projektipäällikkö: Saat projektisi toteutukseen oman projektipäällikön. Hän vastaa tiedonkeruusi toteutuksesta ammattitaitoisesti, tietoturvallisesti ja sovitussa aikataulussa. Pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla työn etenemisestä.

Tutkimushaastattelut

Oma Haastattelija: Toteutamme yksilö- ja ryhmähaastattelusi sekä moderoimme ryhmäkeskustelut verkossa tai paikan päällä. Voit sopia haastattelun tavoitteet oman haastattelijasi tai haastattelutiimimme kanssa ja testaamme haastattelurungon.

Vaivaton tiedonkeruu: Painatamme ja postitamme materiaalit. Vastaanotamme ja käsittelemme saapuvat vastauslähetykset ja hoidamme muistutukset ja kiitosviestit. Toteutamme myös verkkokyselyn, jolla voit täydentää perinteistä postikyselyä.

Tietoa ja tukea: Voit seurata haastattelujen etenemistä reaaliaikaisesti. Kokeneet haastattelijamme auttavat kysymysten suunnittelussa. Jos jotkut kysymykset eivät toimikaan käytännössä, oma haastattelijasi tarjoaa tietoa ja tukea, jotta haastattelujesi tavoite toteutuu.

Tehokas toteutus: Kun tiedonkeruu on valmis, saat tallennetun aineistosi Excel-muodossa ja halutessassi paperilomakkeet pakattuina, PDF-kuvina arkistointia varten tai voimme tuhota ne tietoturvapalvelussa. Kun koko tiedonkeruuprosessi on yksissä käsissä, tehokkuus paranee jokaisessa vaiheessa.

Laadukas raportointi: Saat haastattelujen jälkeen haastattelutallenteen lisäksi laadukkaat litteraatiot sekä raportin, jossa on kaikki tarpeelliset huomiot haastatteluista. Halutessasi saat meiltä myös litteraatioiden tiivistelmät, yhteenvedot ja analyysit.Optinen tallennus

Nopea ja tarkka optinen ja tekoälypohjainen tallennus muuntaa paperilomakkeilla kerätyt vastaukset luotettavasti sähköiseen muotoon. Parhaan hyödyn tallennuspalvelusta saat silloin, kun lomake soveltuu optiseen tallennukseen. Autamme mielellämme lomakkeen suunnittelussa ja taitossa. Jo pienillä asioilla voidaan merkittävästi tehostaa tallennusprosessia.

Tallennamme myös haastavat käsinkirjoitetut dokumentit ja muunnamme paperilomakkeilla kerätyt tiedot tehokkaasti digitaaliseen muotoon myös pienemmistä tai monimuotoisemmista aineistoista.Aineiston käsittely ja analysointi

Voit myös kääntyä puoleemme jo valmiiksi kerätyn aineistosi käsittelyssä. Kyselyaineistot voimme analysoida soveltuvin tilastollisin menetelmin ja luokittelemme kyselyaineistojen avoimet vastaukset tehokkaasti tekoälypohjaisilla työkaluilla, joita voidaan hyödyntää myös laajojen kvalitatiivisten aineistojen käsittelyssä. Tietojen käsittely tapahtuu omilla palvelimellamme Suomessa, joten palvelu on tietoturvallinen ja se noudattaa EU:n tietosuojalainsäädännön vaatimuksia.Jäsenkyselyt, asiakaskyselyt, kartoitukset

Sinä tiedät mitä haluat kysyä – me teemme työn puolestasi. Autamme toteuttamaan sekä pienet että isot kyselyt omalle kohderyhmällesi, autamme kohderyhmän tavoittamisessa ja tarvittaessa osallistujarekrymme etsii vastaajat kyselyysi. Toteuta kanssamme vaivattomasti jäsenkyselyt, asiakastyytyväisyyskyselyt ja erilaiset kartoitukset. Tulosten raportointi voidaan tehdä perinteisesti kirjallisesti tai tehdä havainnollisen videoesityksen muotoon.Kysy lisätietoja tutkimuspalveluista tai pyydä tarjous!
Tavoitat meidät puhelimitse 03 212 6266 tai laita viestiä info (at) tutkimustie.fi
Voit myös lähettää tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeella - vastaamme pian!


Luotettava tutkimuspalvelu tarkoittaa meillä näitä asioita:

Omat asiantuntijat ja luotettavat kumppanit

Palvelun tuottaa sinulle omat kokeneet asiantuntijamme. Materiaalien painatuksessa ja postituksessa meillä on täsmällinen ja luotettava kumppani. Sähköiset kyselyt toteutamme suomalaisella kyselytyökalulla. Kanssamme tiedät aina, miten ja missä aineistoasi käsitellään.

Mutkaton yhteydenpito

Projektia hoitaa alusta loppuun saakka meillä tuttu projektipäällikkö, jonka tavoitat kätevästi sähköpostilla tai puhelimitse. Kanssamme asioiminen on joustavaa ja sujuvaa.

Tietosuojakäytäntö ja salassapito

Käsittelemme kaikki aineistot luottamuksellisesti. Työntekijämme ovat sitoutuneet salassapitoon. Tiedonkeruuseen liittyviä henkilötietoja käsitellään huolellisesti ja vain siinä laajuudessa kuin se työn toteuttamiseksi on välttämätöntä.

Kokemus

Yli 20 vuoden kokemus tutkimuspalveluista näkyy toiminnassamme ja asiakkaat palaavat palvelumme pariin aina uudelleen. Yliopistojen, tutkimuslaitosten ja järjestöjen tutkijoiden lisäksi meillä on asiakkaana yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

-->