TutkimuspalvelutMeiltä tutkimuksen tukipalvelut – tai koko tutkimus

Tarjoamme tutkimuspalveluita monipuolisesti ja joustavasti. Palvelun sisältö räätälöidään tarpeesi mukaan. Voit teettää meillä työvaiheita, joihin muutoin tarvitsisit tutkimusapulaisen tai toisen asiantuntijan työpanosta. Kerro tarpeesi, me tarjoamme ratkaisun. Lupaamme kilpailukykyisen hinnan ja ensiluokkaisen asiakaspalvelun. Kysy rohkeasti, palvelemme joustavasti!Kyselyt

Sinä tiedät mitä haluat kysyä – me teemme sen puolestasi. Toteutamme pienet tai laajemmat kyselyt omalle kohderyhmällesi tai autamme kohderyhmän tavoittamisessa ja etsimme vastaajat puolestasi. Toteuta kauttamme vaivattomasti jäsenkyselyt, asiakastyytyväisyyskyselyt tai erilaiset kartoitukset.

Sähköiset kyselyt ovat tätä päivää ja soveltuvat hyvin sekä tiiviimpiin kyselyihin, että laajempien kokonaisuuksien kartoittamiseen. Tiedonkeruu on nopeaa ja tavoitat myös isommat vastaajajoukot kustannustehokkaasti. Ennen kyselyn julkaisemista sinulla on aina mahdollisuus testata kyselyä ja varmistaa, että sisältö ja ulkoasu on toiveesi mukainen. Tulosten koostamisesta ja raportoinnista sovitaan aina tarpeesi pohjalta. Nopeimmillaan kysymyksistä tuloksiin jopa 1–2 viikossa:  • -Lähetä kysymykset meille tai työstetään sisältö yhdessä
  • -Jaa kyselylinkkiä tai toimita meille lista vastaanottajien sähköpostiosoitteista niin lähetämme kutsut.
  • -Voimme myös etsiä kohderyhmään sopivat vastaajat puolestasi.
  • -Hoidamme tiedonkeruun mahdollisine muistutuksineen sovitun aikataulun mukaisesti
  • -Vastausten kooste on käytettävissäsi ennen kuin huomaatkaan.


Tiedonkeruu paperilla, netissä tai puhelimitse

Keräämme aineistosi ammattitaidolla ja pitkän kokemuksen turvin niin, että projekti etenee aikataulussaan ja täsmällisesti ja tiedät koko ajan miten työ etenee. Lomakesisällön valmistuttua voit jättää kaikki tiedonkeruun rutiinit meidän hoidettavaksemme. Organisoimme materiaalien painatuksen ja postitustyön luotettavan kumppanimme kanssa, laadimme sähköisen kyselyn vaihtoehtoiseksi vastaustavaksi lomakekyselyn rinnalle, vastaanotamme ja käsittelemme saapuvat vastauslähetykset ja päivitämme jakelulistan muistutuskierroksia varten. Tallennamme saapuvat vastaukset ja toimitamme tiedonkeruun päätyttyä Sinulle tarkastetun datan. Tallennetut lomakkeet voimme tuhota tietoturvallisesti tai palauttaa Sinulle laatikoihin pakattuna.

Kun tiedonkeruun kokonaisuus on yksissä käsissä, saavutetaan paras tehokkuus prosessin eri vaiheissa. Palvelemme joustavasti ja voimme myös yhdessä räätälöidä eri osavaiheista juuri Sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Toteutamme halutessasi myös puhelinhaastattelut laatimasi haastattelurungon avulla ja saat analysoitavaksi haastattelutallenteet ja litteroinnit tai yhteenvedot haastatteluista.Tallentaminen

Nopea ja tarkka tallennuspalvelumme muuntaa paperilomakkeilla kerätyt vastaukset luotettavasti sähköiseen muotoon. Tallennamme viikossa tuhansia sivuja, joten pystymme käsittelemään myös laajoja lomakeaineistoja tehokkaasti.

Parhaan hyödyn tallennuspalvelusta saat silloin, kun lomake soveltuu optiseen lukuun. Autamme mielellämme lomakkeen suunnittelussa ja taitossa. Jo pienillä asioilla voidaan merkittävästi tehostaa tallennusprosessia.

Tallennamme myös käsin, ja muunnamme paperilomakkeilla kerätyt tiedot tehokkaasti digitaaliseen muotoon myös pienemmistä tai monimuotoisemmista aineistoista.Aineiston käsittely ja analysointi

Voit kääntyä puoleemme myös jo valmiina olevan aineiston käsittelyssä. Luokittelemme puolestasi kyselyaineistojen avoimet vastaukset tai analysoimme aineistoa soveltuvin tilastollisin (SPSS) menetelmin.

Kysy lisätietoja tutkimuspalveluista tai pyydä tarjous
puhelimitse 03 212 6266, laita viestiä info (at) tutkimustie.fi
tai lähetä tarjouspyyntö lomakkeella


Luotettava tutkimuspalvelu tarkoittaa meillä näitä asioita:

Omat asiantuntijat ja luotettavat kumppanit

Palvelun tuottaa sinulle omat kokeneet asiantuntijamme. Materiaalien painatuksessa ja postituksessa meillä on täsmällinen ja luotettava kumppani. Sähköiset kyselyt toteutamme suomalaisella kyselytyökalulla. Kanssamme tiedät aina, miten ja missä aineistoasi käsitellään.

Mutkaton yhteydenpito

Projektia hoitaa alusta loppuun saakka meillä tuttu projektipäällikkö, jonka tavoitat kätevästi sähköpostilla tai puhelimitse. Kanssamme asioiminen on joustavaa ja sujuvaa.

Tietosuojakäytäntö ja salassapito

Käsittelemme kaikki aineistot luottamuksellisesti. Työntekijämme ovat sitoutuneet salassapitoon. Tiedonkeruuseen liittyviä henkilötietoja käsitellään huolellisesti ja vain siinä laajuudessa kuin se työn toteuttamiseksi on välttämätöntä.

Kokemus

Yli 20 vuoden kokemus tutkimuspalveluista näkyy toiminnassamme ja asiakkaat palaavat palvelumme pariin aina uudelleen. Akateemisten tutkijoiden lisäksi meillä on asiakkaana eri alojen yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

-->