Osallistujarekrytoinnin palvelut - TestaamoOsallistujarekrytointi

Osallistujarekryointipalvelu toimii itsenäisen Testaamo-brändin alla. Rekrytoimme osallistujat kaikkiin tarpeisiin: testeihin, tutkimuksiin, fokusryhmiin, haastatteluihin, työpajoihin ja kyselyihin. Hyödynnämme osallistujien rekrytoinnissa mm. Testaamon paneelia, somekanavia ja paikallisia verkostoja. Harkitut projektikohtaiset toimenpiteet varmistavat oikeanlaiset osallistujat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Hoidamme rekrytoinnin rutiinit ammattitaidolla, täsmällisesti ja luotettavasti, jolloin tutkijan aika vapautuu olennaiseen

Hoidamme myös haastatteluaikojen sopimiset ja koordinoinnin asiakkaan valmiista listoista.

Osallistujapalvelu

Vastaamme tarvittaessa osallistujien palkitsemisen tutkimuksen jälkeen: keräämme osallistujien henkilötunnukset, tilaamme ja toimitamme lahjakortit sekä teemme palkkiohin liittyvät, lainmukaiset tulorekisterikirjaukset.

Tutustu Testaamon toimintaan

Lue lisää Testaamon toiminnasta, palveluista ja hinnoittelusta sen omilla verkkosivuilla.


Siirry Testaamon sivuille

Kysy lisätietoja osallistujarekrytoinnista tai pyydä tarjous
puhelimitse 03 212 6266, laita viestiä testaamo (at) tutkimustie.fi
tai lähetä tarjouspyyntö lomakkeella


Aiheeseen liittyvät blogit

osallistujan kättely

Näin toteutat osallistujien rekrytoinnin

  • by Anni

Tarvitsetko osallistujia haastatteluun tai ryhmäkeskusteluun? Käymme läpi 6 osallistujien rekrytointiin liittyvää vaihetta, jotka kannattaa huomioida aina osallistujien rekrytointia aloitettaessa. Jos haluat säästää aikaa tai tarvitset apua osallistujien kokoamisessa, Tutkimustien oma osallistujarekrytointipalvelu Testaamo toimittaa juuri sopivat osallistujat tutkimukseesi.


Lue blogi

käytettävyystesti etänä

Osallistujarekrytoinnin checklist

  • by Anni

Osallistujien rekrytoinnin ulkoistaminen säästää paljon aikaa ja vaivaa ja antaa tutkijalle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen – tutkimuksen tekemiseen. Mitä meidän rekrytoijien tarvitsee tietää, jotta rekrytointi saadaan sujuvasti käyntiin ja lopputuloksena ovat juuri oikeanlaiset osallistujat?
Kokosimme simppelin muistilistan, jonka avulla on helppo koostaa tarvittavat tiedot rekrytointia varten:


Lue blogi