Osallistujarekrytointi
TestaamoOsallistujien ja testihenkilöiden rekrytointi

Osallistujarekrytointipalvelu tarjoaa ammattitaitoista ja tehokasta apua löytämällä ja rekrytoimalla sopivia osallistujia ja testihenkilöitä akateemiseen tutkimukseen, markkinatutkimuksiin ja tuotekehityshankkeisiin. Palvelumme kattaa kaiken osallistujien etsimisestä heidän valintaansa ja yhteydenpitoon, varmistaen, että tilaisuuteen osallistuu juuri oikeanlainen kohderyhmä.

Tavoitteenamme on tehdä osallistujien ja testihenkilöiden hankinnasta sujuvaa, tehokasta ja eettistä, jotta voitte keskittyä olennaiseen – tutkimustyöhönne.


Rekrytointi ammattitaidolla

Rekrytoimme osallistujat kaikkiin tarpeisiin: testeihin, tutkimuksiin, fokusryhmiin, haastatteluihin, työpajoihin ja kyselyihin. Hyödynnämme osallistujien rekrytoinnissa mm. Testaamon paneelia, somekanavia ja paikallisia verkostoja.

Hoidamme rekrytoinnin rutiinit ammattitaidolla, täsmällisesti ja luotettavasti. Harkitut projektikohtaiset toimenpiteet varmistavat oikeanlaiset osallistujat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Osallistujarekrytointipalvelussa hoidamme myös haastatteluaikojen sopimiset ja koordinoinnin asiakkaan valmiista yhteystietolistoista.

Osallistujapalvelu

Osallistujapalvelu sisältää osallistujien palkitsemisen tutkimuksen jälkeen. Keräämme osallistujien henkilötiedot, tilaamme ja toimitamme lahjakortit sekä teemme palkkioihin liittyvät lain edellyttämät tulorekisteri-ilmoitukset Verohallinnolle.

Testaamo palvelee

Osallistujarekryointipalvelu toimii itsenäisen Testaamo-brändin alla. Lue lisää Testaamon toiminnasta, palveluista ja hinnoittelusta Testaamon verkkosivuilla!


Siirry Testaamon sivuilleKysy lisätietoja osallistujarekrytoinnista tai pyydä tarjous
puhelimitse 044 072 6266, laita viestiä testaamo (at) tutkimustie.fi
tai lähetä tarjouspyyntö lomakkeella


Aiheeseen liittyvät blogit

osallistujan kättely

Näin toteutat osallistujien rekrytoinnin

  • by Anni

Tarvitsetko osallistujia haastatteluun tai ryhmäkeskusteluun? Käymme läpi 6 osallistujien rekrytointiin liittyvää vaihetta, jotka kannattaa huomioida aina osallistujien rekrytointia aloitettaessa. Jos haluat säästää aikaa tai tarvitset apua osallistujien kokoamisessa, Tutkimustien oma osallistujarekrytointipalvelu Testaamo toimittaa juuri sopivat osallistujat tutkimukseesi.


Lue blogi

käytettävyystesti etänä

Osallistujarekrytoinnin checklist

  • by Anni

Osallistujien rekrytoinnin ulkoistaminen säästää paljon aikaa ja vaivaa ja antaa tutkijalle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen – tutkimuksen tekemiseen. Mitä meidän rekrytoijien tarvitsee tietää, jotta rekrytointi saadaan sujuvasti käyntiin ja lopputuloksena ovat juuri oikeanlaiset osallistujat?
Kokosimme simppelin muistilistan, jonka avulla on helppo koostaa tarvittavat tiedot rekrytointia varten:


Lue blogi