SISÄLTÖPALVELUT

Kun valitset palvelun

Kokemus Meillä on 15 vuoden kokemus litterointi-, tekstitys- ja kielipalveluiden tuottamisesta tutkijoille, julkishallinnolle, asianajotoimistoille ja muille yrityksille.

Salassapito Käsittelemme kaikki aineistot luottamuksellisina ja sitoudumme pitämään salassa kaikki tiedot. Noudatamme GDPR:n ja turvaluokan II mukaisia toimintatapoja tietojen suojaamisessa.

Yhteistyö Ymmärrys sisällön tärkeydestä, sovittuihin aikatauluihin sitoutuminen ja oikea-aikainen viestintä ovat yhteistyömme perusta.

Hyvä lopputulos Meillä tehdään töitä iloisella mielellä ja tehtävämme on löytää ratkaisut hyvään lopputulokseen. Se tarkoittaa helpotusta työsi arkeen ja apua tavoitteidesi saavuttamiseen.

Litterointi

Litterointi tarkoittaa haastatteluiden, puheiden, oikeudenkäyntien ja kokousten kirjoittamista puheesta tekstiksi. Litterointi voidaan tehdä puhekielisenä, muuntaa yleiskielelle tai kääntää eri kielelle. Teemme litterointia suomen, ruotsin ja englannin kielellä sekä tulkkauslitterointia näiden kielten välillä.
Kysy lisätietoja WhatsAppilla TÄSTÄ!

Videoiden tekstitys

Asiakkaitamme ovat muun muassa tutkimusyritykset, tutkimuslaitokset ja yliopistojen tutkimusyksiköt, asianajotoimistot, IT-yritykset sekä tietoa keräävät ja hyödyntävät yritykset, organisaatiot ja yksityishenkilöt.

Topic Tuesday (copy) on Biteable.Litterointipalvelustamme on räätälöity yksilölliset palvelumallit asianajotoimistojen käyttöön. Osallistujarekrymme toteuttaa rekrytointiprojekteja muun muassa käytettävyys- ja markkinointitutkimusyrityksille. Kielenhuoltajamme viimeistelevät suomen- ja englanninkieliset tieteelliset artikkelit ja opinnäytetyöt sekä tutkimusraportit julkaisukuntoon.Tutkimus-, tiedonkeruu- ja aineistonkäsittelypalvelumme soveltuvat kaikille tiedonjanoisille!
Tiedonjanoisten kohtauspaikka Naulakadulla

Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella ja jonkin verran myös kansainvälisesti. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen yliopiston ja keskustan tuntumassa Naulakadulla.
Tavoitat meidät numerosta 03 212 6266 ja viestillä!

Lähetä viesti

Tiimi

Tänäpäivänä me olemme joukkue, meillä on osaavat tiimit, ylpeys työstämme ja osaamisestamme ja vankka kokemus erilaisista tutkimuksen osatehtävistä ja tutkimuskokonaisuuksista. Meillä työskentelee yli 20 osaajaa asiantuntijatehtävissä ja erilaisissa projektitehtävissä. Henkilöstöllämme on pääosin akateeminen tausta.

Noora Valkama

Projektipäällikkö, Litterointi

jpg

Piia Sukkela

Projektipäällikkö, Tutkimuspalvelut

Miia Moisio

CEO, yrittäjä

Noora Valkama

Projektipäällikkö, Litterointi

Piia Sukkela

Projektipäällikkö, Tutkimuspalvelut

Miia Moisio

CEO, yrittäjä

Briefly in English

*

Hinnat

Selkeä hinnoittelumme helpottaa palvelun kokonaishinnan laskemista. Asiakkaanamme tiedät etukäteen, mitä palvelun käyttäminen sinulle maksaa.

Tutustu alla esimerkkeihin palvelun hinnoittelusta. Tarjouksen saat helpoiten tarjouspyyntölomakkeella. Vastaamme tarjouspyyntöihin mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tekstitys
10 minuuttia (video)
2-5 arkipäivän toimitusaika
3 kielivaihtoehtoa (fi, sv, en)

alk. 40,00

Laske hinta
Tallennus
500 sivua kyselylomakkeita
1 viikon toimitusaika
2 palveluvaihtoehtoa

alk. 200,00

Laske hinta

Kysy hinta helpoiten tarjouspyyntölomakkeella!

Viimeisimmät blogit

10 osallistujarekryn sudenkuoppaa kierrettäväksi

  • by Anni

Osallistujien rekrytointi voi kuulostaa helpolta. Kyse ei ole vain siitä, että löytää halukkaita osallistujia. Heidän joukostaan pitäisi tunnistaa ne kohderyhmääsi kuuluvat henkilöt, joilla on arvokasta ja käyttökelpoista sanottavaa, ja jotka ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Saavutettavuus tuo sisällöllesi lisää yleisöä

  • by Theresa Barnes

Vaikka saavutettavuusvaatimukset eivät koske kaikkia, hyötyy niistä yhä useampi. Tutkimusten mukaan tekstitettyjä videoita katsellaan enemmän ja kauemmin kuin tekstittämättömiä videoita. Tekstitykset voivat myös parantaa videon näkyvyyttä hakutuloksissa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö ja kerro hieman asiastasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos haluat tarjouksen palveluista, lähetä yhteydenottopyynnön sijaan tarjouspyyntö!